Rólunk


 

A BG Magyarország Lízing Zrt. „BG Hitel & Lízing” márkanév alatt kezdte meg működését, a PSZÁF engedélye alapján 2006-ban. A BG Hitel & Lízing célja, hogy az ingatlanfinanszírozás specialistájaként jelzálog alapú hitel és lízing termékeket kínáljon lakossági ügyfelei számára egy rendkívül gyors, egyszerű és barátságos kiszolgálási rendszerben és kivívja ügyfelei elégedettségét.

„BG Hitel & Lízing” márkanév alatt kezdte meg működését a BG Finance Zrt. a PSZÁF engedélye alapján 2011-ben.

Az új pénzügyi vállalkozásunk, a BG Finance Zrt. célja kettős. Egyrészt bővíteni kívánja jelenlegi tevékenységét kis- és középvállalkozások számára nyújtott hitelezési tevékenységgel, másrészt folytatni kívánja a BGL által eddig végzett lakossági jelzáloghitelezést. Ennek megfelelően a stratégiai célkitűzéseink:

  • új, kis- és középvállalati hitelezési tevékenység elindítása, új ügyfél szegmensek kiszolgálása
  • a gazdaság fejlesztési programok keretében támogatott hitelek közvetítése
  • a lakossági jelzáloghitelezési piaci jelenlét fenntartása.

A Társaság továbbra is az ingatlan finanszírozásban szerzett tapasztalatok, kiterjedt ismeretek felhasználásával kíván hitelezni. A lakossági ügyfélkörben a magánszemélyek lakás vásárlását finanszírozza, míg a vállalati ügyfélkörben a mikro-, kis- és középvállalkozások működésének, eszközberuházásainak, valamint ingatlanprojektjeinek finanszírozása alkotja szolgáltatásainak körét.

Finanszírozási szolgáltatásunk elérhető közvetlen irodánkban, az Otthon Centrum ingatlanközvetítői hálózatában, illetve több értékesítési partnerünknél, országszerte közel 100 irodában.

Folyamatosan bővülő termékportfóliónk többek között az alábbi finanszírozási lehetőségeket tartalmazza:

  • Ingatlanvásárlási és felújítási hitelek (lakás-előtakarékossággal egybe kötve is)
  • Szabad-felhasználású jelzálog hitelek
  • Lízingkonstrukciók használt és új építésű lakóingatlanokra

Szolgáltatásaink további előnyei:

  • Kedvező kamatozás, alacsony törlesztőrészlet
  • Rugalmasan változtatható, testreszabott konstrukciók
  • Ügyfélközpontú ügyintézés, gyors hitelbírálat
  • Valamennyi kezdeti költség megfinanszíroztatható. Ez esetben nem kell megfizetni a felmerülő kezdeti költségeket, mivel ezekkel a díjakkal megemelt összegű hitelből kerülnek levonásra.

Lényegesnek tartjuk kiemelni, hogy az ingatlanfejlesztők számára kedvező feltételeket alakítottunk ki az önerő nélküli lízing finanszírozás területén.

További Információk

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet űrlapunk segítségével.

Rólunk
Vélemény
Gyorslinkek
Űrlap