Karrier

Csatlakozzon a BG Hitel & Lízing csapatához!

Képzelje el, hogy egy töretlenül és dinamikusan fejlődő pénzügyi vállalkozásnál dolgozhat! A BG Hitel & Lízing egy olyan dinamikus pénzügyi szolgáltató vállalat, ahol az ügyfelek kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa az emberi erőforrás hatékonysága. Sikerünk munkatársaink szaktudásán, pozitív emberi együttműködésén, ügyfélközpontú napi munkáján alapszik.

A BG Hitel & Lízing a magyar pénzügyi piac egyik meghatározó szereplője. Teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a mikro-, közép- és kisvállalatok számára az ingatlanfinanszírozás specialistájaként.

Ha értékeli a professzionális háttértámogatást, ha nyitott az új tapasztalatokra és az ügyfelek igényeinek megismerésére és szeretne tagja lenni ennek az ambíciózus, lelkes, és szakmailag jól felkészült csapatnak, tekintse meg állásajánlatainkat.

Jelentkezés módja:

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra vagy általánosan adatbázisunkba. Kérjük, hogy szakmai önéletrajzát küldje el címünkre.

Kiválasztás folyamata:

A kiválasztás első körében az önéletrajzok áttanulmányozása után a legmegfelelőbbnek tartott jelentkezőket interjúra hívjuk. Függően az állás jellegétől általában többkörös interjúztatás a kiválasztás metódusa. Az interjúk célja, hogy mind személyiségben, mind pedig szakmai felkészültségben a legkiválóbb jelöltnek tudjuk felajánlani az állást.

Aktuális állásajánlataink
  • Jelenleg nincs ajánlatunk
Rólunk
Vélemény
Gyorslinkek
Űrlap